Блог

Услуги и резервации

Услуги и резервацииЗа тези от Вас, които  постоянно са на път, наемането на автомобил е задължителна част планирането на пътуването. Процесът на наемане е приоритет. Често обаче, хората, пътуващи сами, оставят това за последния момент.

 

Семействата или пътуващите по работа трябва да направят предварително няколко малки неща, за да си подсигурят възможно най-добрите условия за път.  Пътуващите знаят, че по-ранното наемане на автомобил гарантира по-приятно пътуване за всички.

 

G-Rent предлага освен стандартните услуги, свързани с наемането на автомобил, така и услугата „Трансфер до всяка точка на България”. При допълнителна уговорка, фирмата предлага и трансфери извън границите на България. Трансферите са възможни с всички превозни средства, които предлагаме, като те ще са изцяло според нуждите и желанията на клиентите, за да им подсигурим комфорт, удобство и сигурност.

 

При организацията на специални визити и мероприятия, G-Rent има възможността да осигури по-голям брой превозни средства, като офертата се изготвя индивидуално.

 

G-Rent предлага на своите клиенти автомобили и услуги на възможно най-ниски цени.

 

Процесът на резервиране се състои от няколко бързи, лесни и удобни стъпки:

 

  •  изберете дата, час и място за наемане и връщане на автомобила.
  •  изберете  подходящата за вас оферта от предоставените
  •  попълнете данните си и желаните допълнителни екстри

 

 

Специални поводи, сватби и балове

 

Сватби

 

Наближава сватбеният Ви ден и вълнението е осезаемо, мисълта за щастливото бъдеще, което Ви очаква заедно с вашата половинка, е завладяваща. Последното нещо, за което Ви се иска да мислите, е надеждността на наетата кола. G-Rent ще предостави на ваше разположение идеалният за Вас автомобил, съобразен с вашите лични вкус и предпочитания. Оставете на нас да се погрижим за транспорта и превърнете сватбения си ден в незабравимо преживяване.

 

 

Балове

 

Край на грижите как ще хванете такси или как ще търсите някой, който да Ви закара до желаната дестинация. Подсигурете си бляскаво пристигане на бала с един от нашите луксозни автомобили с надеждни шофьори, който ще Ви вземе от вкъщи, ще Ви откара до партито и ще изчака, за да Ви прибере безопасно вкъщи. Премахнете целият излишен стрес и притеснения и се оставете в наши ръце. Просто направете запитване, за да изготвим за Вас индивидуална оферта, която да съответства на вашите желания.