Блог

Боровец

БоровецБоровец е модерен и забързан курорт с отлични ски съоръжения и първокласни хотели и ресторанти. Разположен на седловината Боровец и северните склонове на билото на Мусала в източната част на Рила. Скрит сред вековни борови гори високо над морското равнище, курортът е идеалното място за почивка и релаксация.

 

За посетителите впечатляващи са невероятните зимни пейзажи и отлични ски склонове. Пълната тишина на планината, заслепяващият бял сняг, кристалното чистото небе и уханието на ели, ще Ви донесе един вълшебен ден в Боровец.

 

За всички, търсещи една здравословно почивка, климатът в Боровец е мястото за Вас! Зимата е мека и с много сняг, подходяща да запалените скиори. Въздухът е чист и лишен от замърсявания.

 

Истинският чар на Боровец се усеща през зимата, когато хармонията с природата е пълна. Отличните ски условия привличат хиляди планински любители от всички краища на света всяка зима. Курортът често е домакин на различни зимни състезания, включително и Световно първенство по алпийски ски дисциплини. Пистата за биатлон е една от най-добрите в Европа.

 

 

Забавления в Боровец

 

БоровецС времето Боровец се превръща в ски курорт от световна класа с луксозните си хотели, ресторанти, нощни клубове, магазини и разнообразие от ски писти и лифтове. Боровец наподобява алпийските курорти, като осигурява отлични условия за зимни спортове: ски, сноуборд, ски скачане и биатлон. За начинаещите има специални писти, а професионалистите могат да се насладят на чудесни условия, където да покажат способностите си.

 

Ако искате да се забавлявате в ски курорт с най-съвременните лифтови съоръжения и писти, то тогава Боровец е най-подходящ за Вас. Примамлив нощен живот, чудесни ски писти и много забавления за всички – Боровец Ви го предоставя, при това на разумни цени. Много от хотелите предлагат ски уроци и луксозни спа услуги, които ще Ви помогнат да релаксирате след тежък ден.

 

Но това не е всичко. Там може да откриете разнообразие от заведения и магазинчета. След цял ден по пистите, може да отпочинете в бара на някои от ресторантите, близо до камината и да се насладите на домашно сготвена гозба.  Плувни басейни, тенис корт на закрито, боулинг, екскурзии, сноуборд и още много други.

 

 

На ски с автомобилите на G-Rent

 

Доверете се на G-Rent, ако обмисляте да се насладите на някои от неповторимите български курорти. За вашата ски ваканция, предлагаме ски багажник, вериги за сняг и всякакви екстри, които ще осигурят на вас и близките Ви безпрепятствено и безпроблемно пътуваме по време на вашата ски ваканция.