Автомобили

Какво е SUV?

grent6Планините. Дюните. Улиците. Където и да искате да отидете, G-rent ще Ви отведе там – и на места, които все още не сте открили. Имаме идеалните превозни средства за всеки терен. Просто трябва да изберете посоката и ние ще Ви уредим с най-подходящия автомобил.

 

Някога замисляли ли сте се какво стои зад абревиатурата SUV? Отговорът е прост – Sport Utility Vehicle, или транспортно средство, което е предназначено за активен отдих и притежава повишена проходимост. 

 

Какво е SUV?

 

 SUV-то има възможността да побере над 4 пътници и притежава някои от функциите на офроуд автомобилите. Въпреки това, тези функции са често второстепенни и в повечето случаи няма способността да превключват от 2 на 4 движещи колела, за разлика от сериозните офроуд машини.

 

По-голяма част от SUV-та се справят сравнително добре с някои от по-леките офроуд  функции, като например придвижването през изпълнени с чакъл пътища и пресичането на просторни ливади. Останалите по-сложни задачи като пресичането на потоци и изкачването на гористи и планински местности, е най-добре да оставите на истинските 4х4 автомобили.

 

Повечето средно големи SUV-та имат три редици със седалки и голямо пространство за багаж зад последния ред седалки. Това прави тези автомобили изключително привлекателни за тези, които имат нужда от повече място, както и някои офроуд способности за онези семейни ваканции сред природата. SUV-то е чудесна алтернатива на по-малките автомобили и машините от типа 4х4. Обикновено са много удобни, просторни и се справят чудесно с повечето пътни условия.

 

 

Видове SUV-та

Почти всички големи автомобилни производители имат свои модели SUV, които са и много популярни. По-малките видове включват Ford Escape, Toyota Rav 4, както и Hyundai Santa Fe. Средните по големите SUV-та са Ford Explorer, Dodge Nitro  и Toyota Highlander. Големите SUV-та са автомобили от вида на Ford Excursion, Cadillac Escalade, Chrysler Aspen и Chevy Tahoe.

 

Намете SUV с G-rent

 

Насладете се на приключението с G-rent. До най-малкия детайл, тези автомобили изглеждат и функционират като мащабните превозни средства, които трябва да бъдат. Скорост, стил  и увереност – те имат всичко. Готови са да потеглят по улиците и да покорят пътищата. Какво още чакате?

 

Има много начини, по които да попаднете в беда и да заседнете някъде, все пак има различни шофьори, превозни средства и пътни условия.

 

 Всички по-затруднени ситуации могат да бъдат облекчени с избора Ви на транспорт, нивото на поддръжка, шофьорски умения и избор на маршрут.

 

Не можем да Ви гарантираме, че няма да попаднете на място без телефонен обхват, но шансовете Ви са много по-големи, ако разполагате с най-добрата 4х4 автомобилна технология.