Блог

Важен ли е ски багажникът?

Всеки от нас, който притежава превозно средство, знае, че багажника дава възможността да поберем много повече багаж и по-обемни предмети. Но най-хубавото на багажника е, че Ви спестява неприятното усещане от препълнено вътрешно пространство в колата, която сте претъпкали с багаж. В зависимост от нуждите на индивида и видът на превозното средство, багажниците могат да бъдат с различна вместимост.

 

Именно вместимостта на багажника е най-важната му характеристика. При спортните автомобили големината на багажника е недостатъчно, за да побере достатъчно багаж, за разлика от семейния тип кола или миниван, при които може да напъхате цяла бебешка количка или друг подобен по обем обект.

 

Много по-просторни са багажниците при бусовете, тъй като самата цел на този вид превозни средства и именно превозването на големи количества багаж и предмети. При изнасяне от жилище и пренасяне в ново, най-подходящи са точно услугите на багажника на един бус. Ако се нуждаете от допълнително пространство, безпроблемно може да монтирате и багажник на покрива.

 

Багажник за ски и сноуборд

 

Вграденият багажник обаче не е единственият вариант за пренасяне на багаж. Съществуват и по-специално видове, създадени за специфичните нужди на клиента и за повече практичност. Всеки има нужда от повече пространство в или над колата, за да пренесе любимия си велосипед, или ски и сноуборд екипировката. Те са известни и като магнитни багажници за сноуборд и ски, чието поставяне се осъществява чрез монтирането на метални греди върху покрива на автомобила. За този процес не се изисква пробиване на тавана или да се изисква по-сложна техническа намеса. При почти всички съвременни автомобилни модели е предвидено поставянето на подобни багажници.

 

Съществуват и видове ски багажници, които могат да бъдат монтирани върху задната гума на джип, както и багажник за велосипеди, които могат да се монтират с помощта на колани на задната врата на автомобила. Багажниците за автомобил имат възможността да бъдат прикрепени към теглича.

 

До момента най-добрият и универсален вариант си остава монтирането на багажник върху покрива на багажна кутия. Този тип багажници дават възможността за пренасянето на най-голямо количество багаж, а обемът, който достигат и няколко стотин литра.

 

Наемете ски багажник от G-rent

 

G-rent осигурява безпроблемно транспортиране на вашето ценно ски и сноуборд оборудване. Предлагаме услугата Ски  багажник за всяка кола под наем.

 

Потегляйки на ски в планината, за вашето комфортно пътуване Ви предлагаме багажници,  които могат да бъдат монтирани на напречни греди на покрива на автомобила, на теглича,  резервната гума на джип, както и  магнитни, които се лепят на тавана на автомобила.